Mix en match: hoe u uw huidverzorging kunt aanpassen – Deel 1

Hallo!

Laten we het hebben over huidverzorging en wat we ervan zouden willen. Wat zou u zeggen als u precies de juiste producten zou kunnen kiezen en die kunt u kiezen op basis van de behoeften van uw huid? En wat als die producten niets anders waren dan de beste actieve ingrediënten voor uw huidtype, zorgvuldig met de hand uitgekozen en voor u gesorteerd om uw huidverzorgingsroutine op maat samen te stellen?

Dit is precies het concept achter ons nieuwe assortiment: Customize your skincare ook wel genoemd:  Personaliseer je huidverzorging. Blijf lezen om erachter te komen welke 4 componenten u nodig heeft om uw huidverzorgingsdoelen te bereiken, wat deze ook mogen zijn.

Voordat we u over onze collectie vertellen, laten we eerst de basisstappen bekijken die elke huid nodig heeft:

# 1 Exfoliatoren

Reiniging is essentieel voor een gezonde en mooie huid. Maar standaard gezichtsreiniging is niet genoeg. Om de cel vernieuwing te versnellen en een frissere, beter uitziende huidlaag te creëren, hebben we iets meer nodig.

Het draait allemaal om de zuren.

Alpha Hydroxy Acids, of AHA’s, ontstoppen de poriën voorzichtig, verwijderen de dode huidcellen en olieophopingen. Daarnaast proberen ze toegang te krijgen tot talg en op die manier de  huid volledig te regenereren. Continu gebruik van de juiste AHA voor uw huidtype resulteert in krimpende poriën, het verwijderen van enkele fijne lijntjes en littekens en een algemeen verbeterde teint.

Bovendien is regelmatige peeling een belangrijk onderdeel van uw schoonheidsroutine, wat de effectiviteit van de producten verbetert.

# 2 Hydraterend

We weten allemaal hoe belangrijk hydratatie is voor ons hele lichaam. Water drinken is niet altijd voldoende voor onze huid, dus we moeten producten aanbrengen om haar gehydrateerd en gevoed te houden. Wanneer de huid voldoende gehydrateerd is, behoudt deze haar waterbalans en natuurlijke bescherming.

Hydratatie voorkomt ook het ontstaan van rimpels en verbetert het algehele uiterlijk.

 

# 3 Voeding

Het is nooit overbodig om extra aandacht aan uw huidroutine te geven . Het gebruik van oliën in huidverzorging heeft een diep hydraterende werking en beschermt de natuurlijke balans.

Alle huidtypes kunnen baat hebben bij het gebruik van gezichtsoliën. Ja, inclusief een vette en een probleem gevoelige huid! In feite reguleert het gebruik van oliën, de talgproductie.

Het geheim zit hem in de juiste keuze van de olie – deze moet niet-comedogene* zijn om effectief te kunnen werken.

*niet-comedogene producten = worden meestal aanbevolen voor mensen met een vette of acne-gevoelige huid. Deze producten hebben veelal een lichtere textuur of bevatten minder olieachtige ingrediënten.

 

# 4 Aanvulling&Constructeurs

Met de leeftijd vertragen sommige processen in het lichaam – zoals de opbouw van collageen – en begint de huid haar elasticiteit te verliezen, te verzakken en er ontstaan rimpels. Door de ontbrekende moleculen van buitenaf opnieuw aan te vullen, wordt de vroegtijdige veroudering vertraagd. Er is echter goed nieuws.

Door hulp van de wetenschap zijn ondersteunende, actieve ingrediënten. Deze ingrediënten maken het mogelijk om de volheid, frisheid en jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Mix en match

Ieder van ons is anders en uniek, net als onze huid. Om jouw huid op de beste manier te laten werken, moet huidverzorging aan zijn persoonlijke behoeften voldoen. We hebben een collectie van 16 producten samengesteld:

4 Exfoliatoren

4 Hydratatie producten

4 Voedende oliën

4 Constructeurs

U kunt uw huidverzorgingsprogramma op maat samenstellen door de juiste producten uit elk van deze groepen te kiezen. Laten we het simpel houden – 4 basisstappen, maar laat dit de meest geschikte stappen voor u zijn.

In de volgende artikelen laten we je in detail kennismaken met de producten uit deze collectie en leer je hoe je je huidverzorgingsgame kunt verbeteren.

Blijf op de hoogte, het wordt interessant …