Mix en Match: Hoe u uw huidverzorging kunt aanpassen – Deel 2

Hallo!

Nu is het tijd om u kennis te laten maken met onze Customize Your Skincare-collectie en alle waardevolle actieve ingrediënten die erin zijn opgenomen. Zo kunt u de beste keuze maken voor u en uw huid.

1# Exfoliators

Sommige mensen zijn bang voor zuren en benaderen ze met wantrouwen. De waarheid is dat als u ze goed kent, u de juiste voor u kunt kiezen. Neem het op in uw schoonheidsroutine en al snel zult u zichtbare verbetering in uw huid opmerken.

Enkele basisregels:

Wanneer u voor de eerste keer zuur voor uw huid gebruikt, moet u dit langzaam in uw schoonheidsroutine introduceren, te beginnen met een patch-test. Wanneer uw huid het goed verdraagt kunt u de frequentie geleidelijk verhogen.

We raden je aan om niet meerdere zuren tegelijk te gebruiken om uitdroging van de huid te voorkomen. Hetzelfde geldt voor fysieke scrubs – te veel en te vaak scrubben is schadelijk voor het gezicht.

De beste tijd om te scrubben met een zuur is ’s avonds op een schone en droge huid, vóór de hydratatie. En zorg er overdag voor dat je een geschikte crème met UV-bescherming gebruikt.

Hier zijn dus de 4 zuren in ons assortiment:

Revuele Lactic Acid

Als u nu directe zuren begint te gebruiken voor exfoliatie thuis, is het beste instapniveau het melkzuur (Lactic Acid) – een AHA die op milde wijze dode huidcellen verwijdert terwijl het vocht vasthoudt zonder de huid uit te drogen. Zelfs mensen met een gevoelige huid zouden er baat bij hebben.
Het verbetert de teint en textuur. Het maakt de huid ook dikker, wat als resultaat bijdraagt aan minder fijne lijntjes, rimpels en pukkels. De huid voelt zachter, gladder en voller aan. Geschikt voor olieachtig en combinatietype.
Breng enkele druppels aan op uw vingertoppen en masseer met cirkelvormige bewegingen in de huid. Gebruik ’s avonds na het reinigen, daarna met voedende olie of vocht inbrengende crème.

Revuele Glycolic Acid

Dit is de meest populaire AHA en is perfect om de huid te exfoliëren. Als u een liefhebber van schoonheid bent, is de kans groot dat u vrij goed bekend bent met glycolzuur en de voordelen ervan. Om er een paar te noemen:

• Het exfolieert zachtjes en verwijdert mee-eters, fijne lijntjes en zelfs littekens.
• Het werkt erg goed op een huid die gevoelig is voor pukkels en heeft ook veel voordelen tegen veroudering.
• Hierdoor wordt de huid gladder en is de huid zichtbaar egaler.

Het REVUELE Glycolzuur is bedoeld voor thuisgebruik – het veroorzaakt geen irritaties en is geschikt voor alle huidtypes.

Revuele Ascorbic Acid

Vitamine C staat bekend als een krachtige antioxidant, die steeds populairder wordt onder de schoonheidsgemeenschap. Het bestrijdt vrije radicalen en stimuleert de productie van collageen. Waardoor je huid gezonder, stralender en gladder wordt. Bovendien remt het de aanmaak van melanine op je huid en verwijdert het zo pigmentvlekken en egaliseert het de teint van je huid. Als u donkere vlekken en littekens heeft, zullen deze vervagen en voorkomen dat er nieuwe verschijnen.
Maar wist u dat het kan bijdragen aan de volledige transformatie van uw huid?

REVUELE Ascorbinezuur is een pure vorm van vitamine C. Hoewel het geen exfoliërend zuur is zoals AHA’s en BHA dat zijn, is het niet voor niets opgenomen in ons Exfoliator-assortiment.
Het schrobt oude huidcellen niet weg maar verwijdert het ze voorzichtig en veilig. Het resultaat is een verfriste en verjongde huid. We raden deze zuur ten zeerste aan voor alle huidtypes.

Revuele Regenine

Regenine (een handelsmerk van Phenbiox) is een complex dat zachte AHA’s bevat die exfoliëren zonder huidirritatie te veroorzaken. Naast AHA bevat deze exfoliator ook voor de huid waardevolle voedingsstoffen en extracten.

REVUELE Regenine is een formule die de huidvernieuwing bevordert en de natuurlijke cel vernieuwing versnelt. Het helpt ook om pigmentvlekken te verminderen en verbetert de huidtextuur. Het product wordt aanbevolen voor de droge en rijpe huid.

Dus daar zijn ze – 4 zuren, zorgvuldig geselecteerd om elk huidtype te helpen vernieuwen en verfrissen. Vervolgens komt de tweede groep producten waaruit u kunt kiezen: Reconstructors.


# 2 Re-constructeurs


Als je ouder wordt begint de huid te verzakken en zijn elasticiteit te verliezen. Rimpels beginnen zich te vormen. Het aanvullen van de ontbrekende moleculen van buitenaf vertraagt de vroegtijdige veroudering en helpt de elasticiteit te herstellen. Daarom hebben we formuleringen ontwikkeld om de huid effectief te voeden en te ondersteunen.

Revuele Collageen

Met het verstrijken van de jaren neemt de productie van collageen in onze huid af, en helaas is dit duidelijk zichtbaar. Collageen is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in de huid en is erg belangrijk omdat het structuur en stevigheid geeft aan de huid. Dit is het bestandsdeel wat de huid er jong en voller uit laat zien.

REVUELE Collageen is ontworpen om u en uw huid te helpen. Zo wordt het gebruikt om in ieder geval de tekenen van veroudering, zoals rimpelvorming te vertragen en langer te genieten van een jeugdig ogend gezicht. Geschikt voor alle huidtypes.

Revuele Ceramides

Ceramiden zijn essentiële lipiden die een natuurlijk onderdeel van de huid zijn en vallen in de categorie “huid-identieke” ingrediënten. In feite bestaat meer dan 50% van de samenstelling van de huidbarrière uit ceramiden. Wanneer ze hun effectiviteit verliezen (met de leeftijd en langdurige blootstelling aan de zon), of uitgeput raken, is de beschermende functie van de huid aangetast. Dit leidt tot een droge huid, rimpels, irritatie en uitdroging. De huid verslapt en wordt dof.

REVUELE Ceramides is een formule die de huid sterker maakt, beschermt en gezond houdt. Het product zorgt er voor dat er vocht in de huid wordt vast gehouden zodat deze er frisser en soepeler uitziet. Speciaal aanbevolen bij een droge huid.

Revuele Peptides

Peptiden zijn onderdelen van het eiwit, dat op zijn beurt een van de belangrijkste bouwstenen van de huid is en bijdraagt aan het jeugdige uiterlijk. Ze zijn buitengewoon interessant omdat ze de specifieke behoeften van de huid ‘ontdekken’ en zich erop focussen. Ook richten ze zich op specifieke problemen. Door dit pakken ze probleemgebieden aan. Dat is niet alles, peptiden ‘leren’ de huid precies wat ze moet doen om zichzelf te herstellen. Het gebruik van producten met peptiden kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderen dankzij de verhoogde collageensynthese.

REVUELE Peptiden is een populaire ingrediënt, algemeen bekend door de schoonheidsindustrie. Het product pakt tekenen van veroudering aan en helpt de stevigheid, elasticiteit en gladheid van de huid te herstellen. Aanbevolen voor de vette en gecombineerde huid.

Revuele Argireline

ARGILERINE ™, een handelsmerk van de firma Lipotec S.A.U, is een speciaal hexa-peptide dat rimpelvormende spiercontracties kan voorkomen. Het stimuleert de productie van collageen en helpt zo fijne lijntjes te verwijderen en de hydratatie van de huid te verbeteren.
De formule van REVUELE ARGILERINE ™ pakt rimpels aan, vooral in de gebieden rond de ogen en het voorhoofd. Geschikt voor dagelijks gebruik, vooral gunstig voor de rijpere huid.

Dus vandaag hebben we twee van de vier verschillende productgroepen in de Customize Your Skincare-collectie behandeld: Exfoliators en Reconstructors.
In het volgende artikel zullen we het hebben over hydraterende middelen en hun werking, evenals over de verschillende soorten huidoliën. Die kunt u hier lezen. Ons doel is om u te helpen precies de juiste actieve ingrediënten te mixen en matchen en daardoor de meest efficiënte schoonheidsroutine voor uw huid op te bouwen.