Mix en Match: hoe u uw huidverzorging kunt aanpassen – Deel 3

 

Hallo!,

We gaan door met de andere 2 belangrijke onderdelen van de skincare routine – Hydraterend en Voedende Oliën.

3# Hydrators

Het is erg belangrijk om onze huid te hydrateren als we willen dat deze langer jeugdig en in balans blijft. Een gehydrateerde huid is gezonder, elastischer en voller.

Revuele Shea Extract

Shea Extract heeft ontstekingsremmende eigenschappen die leiden tot een snelle verzachting van geïrriteerde huid. Het is een ingrediënt dat tot diep in de huid hydrateert en ervoor zorgt dat de huid, haar natuurlijke vocht langer vasthoudt. Deze hydraterende werking houdt lang aan en daardoor wordt de huid beschermd tegen uitdroging.

Minder bekend is dat sheaboter een anti-aging werking heeft en de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Het is geschikt voor vrijwel elk huidtype, waardoor het een universele vocht inbrengende crème is.

Wanneer u REVUELE Shea Extract gebruikt, wordt de barrière tussen uw huid en de externe omgeving hersteld en houdt zo vocht vast en vermindert het risico op uitdroging.

Het heeft een antioxiderende werking, die helpt beschermen tegen vrije radicalen en dus tegen vroegtijdige veroudering.

Revuele Centella Asiatica

Centella Asiatica of Tiger Grass (of gewoon Cica) is enorm populair in de Aziatische cultuur. De waardevolle voordelen voor de huid zijn uniek. Jaren geleden werd het gebruikt voor snel herstel en behandeling van brandwonden. Het geheim zit hem in het feit dat het helpt om de huid barrière te versterken en te herstellen.

Tegenwoordig wordt het steeds populairder en vind je het in verschillende producten die de huid hydrateren en verzorgen. Met het ouder worden verliest de huid zijn natuurlijke vocht en dit kan tot rimpels leiden. We weten allemaal dat niemand dit voor zichzelf zou willen. Zodra u REVUELE Centella Asiatica gebruikt, voelt u dat uw huid gladder, zachter en steviger is. De huid ziet er verjongd uit en fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd.

Revuele Hyaluronic Acid

Hyaluronzuur is een ingrediënt dat zeer bekend is en in verschillende producten wordt aangetroffen. Het is geen toeval dat het zo populair is, hyaluronzuur is een echte schat voor de huid. Het heeft een buitengewoon gunstige werking op fijne lijntjes en maakt de huid stevig en stralend.

Onze huid maakt van nature hyaluronzuur aan, maar in de loop van de jaren vertraagt ​​dit proces en heeft het extra zorg nodig. Hier komt CYSC hyaluronzuur helpen, waardoor de huid verloren reserves kan terugwinnen. Hoewel het een zuur is, is het geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden. U kunt het over uw hele gezicht gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over huidirritaties.

Gebruik ons ​​product met puur hyaluronzuur en je huid zal zachter, jonger en stralender zijn.

Revuele Phospholipids

Fosfolipiden zijn moleculen die helpen om vocht in de huid vast te houden. Het is een multifunctioneel ingrediënt als het om huidverzorging gaat. Het is de ‘geheime sleutel’ tot de natuurlijke afweer van de huid, aangezien het hun rol is om de hydratatie in evenwicht te brengen en de huidtint te egaliseren. Ons lichaam heeft extra fosfolipiden nodig, dus we moeten ze uit externe bronnen halen. Dergelijke bronnen kunnen voedingsmiddelen zijn die rijk zijn aan fosfolipiden of cosmetica als het gaat om huidverzorging.

Ze dringen diep in de huid door en hydrateren deze zo. Je weet al dat een goed gehydrateerde huid gezond, mooi en langdurig jeugdig is. Onze REVUELE Phospholipids geven je huid alles wat ze nodig heeft.

4# Nourishing Oils

Veel mensen maken zich zorgen over het gebruik van oliën voor hun huid. De waarheid is dat je de meeste geschikte oliën kunt vinden voor elk huidtype, van de gevoelige huid tot de droogste huid. Ze hydrateren en houden vocht vast in de huid, brengen deze in balans en bieden intensieve verzorging.

Revuele Arganolie

Arganolie of het vloeibare goud van Marokko is zo beroemd dat er bijna niemand is die nog nooit  heeft gehoord van zijn rijke kwaliteiten. Er zijn talloze voordelen voor de gezichtshuid en de  lichaamshuid. Het heeft een voedende, hydraterende en verzachtende werking en kan voor alle huidtypes gebruikt worden. Het verzacht en hydrateert de droge huid en het strijkt fijne lijntjes en rimpels glad . Het kalmeert ook de ontstoken huid en geleidelijk hydrateert.

Veel mensen met een problematische huid maken zich zorgen over het gebruik van dit type product. De waarheid is dat het de huid voedt zonder de poriën te verstoppen en door alle huidtypes kan worden gebruikt, ook de gevoelige huid – vette huid.

U kunt REVUELE Arganolie op het gezicht, het hele lichaam en het haar gebruiken. Behoorlijk slim, is het niet? Arganolie is een krachtige vocht inbrengende olie voor de huid en het bevordert een jeugdiger uiterlijk. We raden aan om dit product ’s avonds te gebruiken en met lichte massagebewegingen in de huid te masseren, omdat het de bloedsomloop verbetert en de huid strakker maakt. Dit versterkt het anti-verouderingseffect van de arganolie en je ziet er fantastisch uit.

Revuele Marula

Marula Oil komt uit Afrika, meer gespecificeerd: van de Marula-boom. Het is erg belangrijk voor de lokale bevolking en zij maken al jaren gebruik van de gunstige eigenschappen van de boom. De olie wordt gewonnen uit de pitten van de vrucht en heeft veel waardevolle eigenschappen voor gezondheid van de huid en het haar.

Het is een van de meest voedende en heilzame oliën voor de huid. Rijk aan antioxidanten, oliezuur, vitamine C, kalium en vele andere essentiele bestandsdelen. REVUELE Marula Oil kan fijne lijntjes en rimpels helpen voorkomen. Met andere woorden, het geeft je huid bijna alles wat het nodig heeft.

Het creëert een dunne beschermlaag op de huid, trekt snel in, hydrateert en regenereert effectief, vermindert roodheid en vochtverlies, verhoogt de elasticiteit en gladheid van de huid. Het is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt. Het kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht hun huidtype.

Het heeft ook antioxiderende bescherming, ontstekingsremmende effecten en enkele antibacteriële eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor mensen met een zeer droge huid of mensen die vatbaar zijn voor oneffenheden. Marula Oil kan dagelijks worden gebruikt.

Revuelle Moringa Olie

Moringa-olie is een andere schat die uit Afrika komt. Dit is een olie die een rijke bron is van krachtige antioxidanten, vitamines en mineralen. Het geeft je huid een unieke verzorging die je niet in andere oliën vindt.

De meest interessante en specifieke kwaliteit van Moringa-olie is dat het de celgroei bevordert. Maar dat is niet alles, het vertraagt ook het verouderingsproces door de huid te voeden.
Bovendien heeft het antibacteriële en antioxiderende eigenschappen, die op hun beurt de beschermende barrière van de huid versterken. REVUELE Moringa-olie helpt bij het hydrateren en vasthouden van vocht in de huid, waardoor het geschikt is voor de zeer droge en gevoelige huid.

Klinkt als een soort magie, maar het is de waarheid!

 

Revuele Hemp Seed Oil

Deze olie is uiterst multifunctioneel, ze is geschikt voor alle huidtypes. Het heeft een sterk antioxiderende werking maar is ook een natuurlijke vorm van bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Het is niet comedogeen en daardoor zeer geschikt voor de huid die last heeft van oneffenheden. Het verbetert zichtbaar de conditie van de meest gevoelige huid.

Als je het nog niet hebt toegevoegd aan je schoonheidsroutine, raden we je aan om het snel te doen!

Lees in hier wat de 4 verschillende categorieën doen., en lees hier wat jou type huid is en welke producten jij nodig hebt!